Lets deal

lets deal

Rabattjänsten Let's Deal, som grundades av Alexander Hars och Lars Karlsson , tog in mediekoncernen Schibsted som ägare redan Mediekoncernen har gjort sitt för att stödja affären. Let's Deals rabattkoder har till exempel gått att finna på Schibsted-ägda Aftonbladet, som enligt Kia-index är. Kontaktuppgifter till Lets deal Göteborg, telefonnummer, adress, se information om företaget. Watch our interviews with founders and investors like Alexander Hars (Let's Deal) at the global Startup Grind community and find a startup event near you now.

Lets deal - 450

Det gör vi genom att hjälpa företagen att göra fler och bättre affärer och genom att påverka politiska beslut. Förra hösten avgick medgrundaren Alexander Hars som vd för bolaget men skulle då bli kvar i styrelsen. Wint Vi vill inte sortera dina papper och det är därför vi för några år sedan började bygga något som håller på att automatisera bort bokföringen. Almi Företagspartner För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. En AI som hjälper dig som kund mer och mer för varje dag som går.

Lets deal - igenom

Almi Företagspartner För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Mediekoncernen har gjort sitt för att stödja affären. Wint Vi vill inte sortera dina papper och det är därför vi för några år sedan började bygga något som håller på att automatisera bort bokföringen. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Alexander is currently an investor, advisor and board member to several hi-tech startups.

Lets deal Video

Volbeat - Seal The Deal (Lyric Video)

0 kommentarer