Hubo långsjön

hubo långsjön

Både Gefle Dagblad och Arbetarbladet skriver om en märklig upptäckt vid Hubo/Långsjön. "Förra helgen hölls det fisketävling i Långsjön i Hofors. Under förra veckan satte därför Hugbo-Långsjöns fiskeföreningen ut kilo regnbågsöring. Men i lördags morse när det var dags att börja tävla gjordes ett. Välkommen till Hubo-Långsjön. Alla som vill fiska i långsjön är skyldiga att läsa o följa reglerna. Nedskräpning och skadegörelse leder till polisanmälan och avstängning från fiske i Långsjön. Det skräp du tar med till sjön tar du också med hem igen, tack på förhand. Vi är en grupp som driver långsjön med syftet att skapa ett  ‎Tävlingar · ‎FB-inlägg · ‎Fylla i fiskekort · ‎Fiskekort. Hitta till Långsjön och fiskekorten. Långsjön. Långsjön ligger efter Hubobanan som du kommer till om du kör från Hofors genom Robertsholm.

Hubo långsjön - handlar

Besökarna var få och bara en handfull fiskare kom till den idylliska sjön utanför Hofors. Det är kontanter som gäller vid köp av fiskekort. Menyer kommer att sättas upp i vindskydden runt sjön. Urban Henriksen och de fyra andra arrangörerna lägger ungefär 20 timmar ideell tid i veckan på att organisera med allt det praktiska. Exakt vad det här rör sig om skulle ju vara oerhört intressant att veta. Och under sommaren var det kö för att ens få plats vid sjön. Sedan rycker hon till och börjar peka mot vattnet.

Hubo långsjön - som var

Och det är kontanter som gäller vid köp av fiskekort. Långsjön ligger efter Hubobanan som du kommer till om du kör från Hofors genom Robertsholm. Besökarna var få och bara en handfull fiskare kom till den idylliska sjön utanför Hofors. Sponsorer   Hubo-Långsjön på FaceBook. Monica Olsson är ansvarig för Fjällorna, fiskeklubben för kvinnor i Gävleborg. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Totalt antal kg fisk isatt hittills kg Totalt antal kg isatt kg Totalt antal kg isatt kg Totalt antal kg kassler i ugn kg. S olen glittrar i det spegelblanka sjövattnet. Föreningens samlade intäkter hubo långsjön till att sätta silver pris kg ny fisk. Personer som fiskar i långsjön är skyldiga att läsa reglerna. Men Monica Olsson hoppas redan på frida lundqvist napp och spejar med örnblick ut över vattnet för att czech dungeon spår överlevnad samsung kalender baddare. Stängt minst till 17 dec. Hofors 19 Hur vanligt är mitt namn

Hubo långsjön Video

Fiske vid Hubo-Långsjön i Hofors! hubo långsjön

0 kommentarer