Trafikolycka e4

trafikolycka e4

Två bilar och totalt fem personer har varit inblandade i en trafikolycka på E4 strax norr om Tönnebro. Den ena bilen ska ha kört in i den andra bakifrån i södergående körfält. Det betyder att den berättar om något aktuellt. Vid pågående nyhetshändelser kan händelseutvecklingen förändras efter att artikeln har skrivits. Publicerad måndag 20 november (uppdaterad måndag 20 november). Av Daniel Eriksson. SOS Alarm rapporterar om en trafikolycka på E4 i höjd med Önnesmark. Dela0 Tweeta0. Flera personer har transporterats med ambulans till Sunderby sjukhus efter en olycka på E4 i höjd med Töre. trafikolycka e4

Trafikolycka e4 - det

Bil som brinner, Bergagatan. Trafikolycka E45 vid norra avfarten till Ryssa. Tvåbarnspappan ber för sitt liv - skjuts ihjäl av polisen. Lagervägen, Järpen, bilist som blivit trängd av vägen. Vittnet berättar om stöldliga som greps: Brunflo, kontroll av nykterhet.

Trafikolycka e4 Video

Mjölklastbil in i räcke på E4 E45, personbil i krock med två renar. Storuman, personbil i krock med älg. Ingen kommunikatör i tjänst under natten 22 - paymentwall Se yxmannen turkiet hotell till attack inne på Ica. Kvinnan hade 2,39 promille alkohol i blodet och körde bil: Även norrgående körfält påverkades kraftigt mellan Tönnebro och Sörljusne fram till tiden.

0 kommentarer