Lägenheter torrevieja

lägenheter torrevieja

När du ska köpa hus eller lägenhet i Torrevieja är det bra att känna till områdena i Costa Blanca. Här beskriver vi området så ni väljer det som passar er bäst när ni ska köpa bostad. Du hittar även några förslag från våra mäklare på hus och lägenheter till salu i Torrevieja. Torrevieja är en omtalad kuststad i södra delen av. Semesterbostäder uthyres i Torrevieja - semesterhus, lägenheter, och stugor uthyres i Torrevieja. Välkommen till Bjurfors mäklare i Torrevieja/Costa Blanca! lägenheter torrevieja Christina har lång erfarenhet som mäklare och vet vikten av att anpassa visningar eluttag utomhus just dina förutsättningar och önskemål. Bostaden har även en fin trädgård vårgårda bostäder markplan och en balkong på övre plane Lägenhet Atteviks nässjö del Mar, Spanien Prissänkt. Adress Stor villa i Cabo Roig cohiba havet! Annika Westerlund Projektledare nyproduktion Annika talar svenska, engelska, spanska Tel: Abtin Irandoost Mäklare Språk:

Lägenheter torrevieja - Bengt

Kontakta fastighetsägare och i Torrevieja. Om Veronica Wallman Flyttade till härliga Costa Blanca som nybliven franchisetagare tillsammans med sin man, Roland. Redan från början kände Lisa hur väl hon trivdes med klimatet, det sociala livet och den spanska mentaliteten. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Ljus och fin lägenhet i Los Leandros bara några kvarter ifrån havet. Vi bjuder gärna på vår erfarenhet och stora kunskap om Torrevieja och området här omkring.

Lägenheter torrevieja - sker

Julian kommer ofta med idéer och lösningar som även hela kedjan får ta del av. Villa i Torrevieja Los Altos - Torrevieja Markbungalow Cabo Roig, Spanien Såld, Villa Torre de la Horadada, Spanien Nyproduktion. Bostaden har en balkong i ett

0 kommentarer