Östhammar bil

östhammar bil

Östhammar Bil & Motor har begagnade bilar till salu, bl.a. Audi i bilhallen. Välkommen! Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av bilar, bilverkstad samt biluthyrning och därmed förenlig verksamhet. Välkommen till Bil & Motor Välkommen in till oss - vi har alltid minst ett hundratal begagnade bilar i lager. Vi erbjuder följande tjänster: Bilförsäljning, Service, Reservdelar, Hyrbilar, Rekond, Full däckverkstad, flera märken ring för offert. Däckhotell per säsong, ingår ett däckskifte, tvätt av däck och förvaring. Hör av dig till oss. En sista grej bara. Vi har stort antal hyrbilar till ditt förfogande och avtal med de flesta försäkringsbolagen. Opel Astra 1,6 Enjoy Pluspaket 7  mil Östhammar. Åk med till toppen.

Östhammar bil - och har

Säkert, snabbt, bekvämt och  med plats för allt du vill ha med dig. Skoda Rapid Spaceback Skodas nya kompaktbil Sportig och dynamisk elegans Rymlig och attraktiv interiör Mycket bil för pengarna. Stäng Ny funktionalitet på bytbil. Kraftfull design Generösa utrymmen Fantastisk funktionalitet Toppmodernt assistanssystem Innovativa onlinelösningar. Hör av dig till oss. Volkswagen Caddy Långt eller kort skåp 4-motion som tillval Stora valmöjligheter. Enklare att hitta snöskotrar vid filtrering på mil.

Östhammar bil - jag

Hos oss hittar du Nya Skoda och Volkswagen transportbilar. Vi jobbar hela tiden på att göra bytbil. Stäng Ny funktionalitet på bytbil. Vi är ett företag i Roslagen som säljer och servar kvalitetsbilar. Prislista hyrbilar Vi har både personbilar för 4 passagerare och minibussar med upp till 8 passagerare. Genomsnittlig bränsleförbrukning visas bland extra uppgifter. östhammar bil

0 kommentarer