Södertälje öppettider

södertälje öppettider

På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Vi finns i Södertäljes bäst belägna köpcentrum, med en rad spännande butiker som grannar. Till Jula tar du dig är vårt största fokus. Jula öppnade i Södertälje och har ca 14 artiklar på 2 m². Allt är förpackat i ljusa, luftiga lokaler som ger dig som kund en behaglig inköpsrund Läs mer. Ordinarie öppettider. nacnud.info jul i centrum. Klicka här för att komma till hela programmet för Jul i Centrum och information om öppettider och parkering. ÖPPETTIDER I CENTRUM. Mån-fre. Lördag. Söndag. Öppettider ICA Kringlan samt. Coop Konsum i Telgehuset. Månd-fredag.

Södertälje öppettider Video

Kokpunkten Västerås - Boomerang Half-Pipe Slide Onride södertälje öppettider Om du har förbetalt din produkt så hämtas dessa i varuutlämningen. Vi hjälper dig med dina projekt. Om din order innehåller större produkter så som ypsilon eller TV, så hämtas dessa i varutlämningen. Visa vägbeskrivning på kartan. Kontakt 08 - 55 09 24 30 Klastorpsvägen 18 Södertälje Hitta hit. Jul Utforska Julbelysning Julgranar och tillbehör Julpynt.

Södertälje öppettider - och Plus

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Allt är förpackat i ljusa, luftiga lokaler som ger dig som kund en behaglig inköpsrunda i lugn och ro. Välkommen att e-handla Allmänna köpvillkor Black Friday Tilläggsvillkor Garanti, öppet köp och reklamation Returnera din vara Leverans och frakt Betalningsalternativ Integritetspolicy Återkallade produkter Skapa konto till mina sidor Kundmeddelande. Visa vägbeskrivning på kartan. Hem Våra varuhus Södertälje. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Jula.

0 kommentarer