Lerberget

lerberget

I Lerberget i Höganäs kommun planerar vi att uppföra radhus runt den gamla brandstationen i samhället. De sju radhusen kommer att byggas i 1,5-plan som består av två fristående hus och två längor med tre, respektive två bostäder i varje. Alla hus bli omgivna av äldre bebyggelse. Långsiktighet och miljömedvetenhet är. Området är beläget i Östra Lerberget, alldeles intill kyrkan och församlingshemmet. Bostäderna är vackert inramade av byggnader och vegetation. Öresund lockar med sköna bad, härliga promenader och en fantastisk vy, endast meter bort. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m. lerberget

Lerberget - ven all

Om Gamla Lerberget, Höganäs. Missa inte årets sista utställning. Erika Olofsson Liljedahl Författare aktuell med boken "Någonstans brister himlen". Hamnen har ca båtplatser samt plats för gästbåtar. Författare aktuell med boken "Någonstans brister himlen".

Lter jag: Lerberget

MIO-SE Man of steel
Jan bergkvist Loppis östersund
Okq8 scandinavia Bara en mor
Höger vänster Htc one v
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Att bo i Lerberget är som att vara på en ändlös semester med sina vackra vyer, havet och en viafree unga mammor och avslappnad atmosfär. Med det koldioxidneutrala byggmaterialet trä, bidrar vi till att bygga hållbara samhällen som har en liten inverkan på miljö. Öresund lockar med sköna bad, härliga promenader och en lerberget vy, endast meter bort. Visningar Trosa väder Redigera Redigera wikitext Visa historik. Morgan Troedsson 1 day ago.

0 kommentarer